Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Het vertrouwde adres voor uw administratie- en belastingen gevestigd in Amsterdam en Haarlem

A & B Partners

 

Voor updates betreft het coronavirus, zie ons tabblad "Corona" .

 

Ons administratiekantoor, dat in 1994 is opgericht, is samengesteld uit een team van vakbekwame (loon-)administrateurs en belastingadviseurs en heeft een vestiging in Amsterdam en Haarlem.

Voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers en particulieren bieden wij een uitgebreid dienstenpakket, welke onder andere bestaat uit:

Wij nemen de boekhouding (of een deel daarvan) voor u uit handen en zorgen voor de afhandeling van al uw belastingzaken. Wij zijn lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Hierdoor bent u gewaarborgd voor kwaliteit en continuïteit. Wij zijn verplicht permanente educatie te volgen en ons kantoor wordt door de NOAB getoetst op kwaliteit.

Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

De nieuwe wet AVG die van toepassing is op U en A & B Partners:
Meer informatie over de nieuwe wet AVG, die van toepassing is op U en A & B Partners, kunt u vinden door op de bijgevoegde link te klikken. WET AVG
Lees het document aandachtig door. Indien u vragen heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen


TIP- Belastingplan 2021: plussen en minnen

Het Belastingplan 2021 bevat goed nieuws voor het MKB. Voor de IB-ondernemer en zzp ér is er slecht nieuws. De zelfstandigenaftrek gaat de komende zeven jaar in stappen van € 360,- omlaag. 
Meer informatie vindt u in de nieuwsbrief Aan de Orde van de NOAB op pagina 1 door op de bijgevoegde link te klikken.
2020 4e editie AandeOrde

 

Gesloten wegens Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is zowel ons kantoor in Amsterdam als Haarlem tijdelijk gesloten. Wij zijn bereikbaar per telefoon en e-mail om uw vragen te kunnnen beantwoorden.  De sluiting van de kantoren heeft geen invloed op de voortgang van onze werkzaamheden.
Onze excuses voor het ongemak.
 

Meer informatie

Onze locatie in Amsterdam is dagelijks geopend van 09.00 uur t/m 16.30 uur. Wilt u op een ander tijdstip langskomen
neem dan gerust contact met ons op.
Voor onze locatie Haarlem verzoeken wij u om eerst even te bellen voordat u langs wilt komen.
 
Neem telefonisch contact met ons op: 020-5277377

Of mail ons via info@abpartners.nl